Lactofiltrum

O PIELE CURATĂ - UN INTESTIN SĂNĂTOS!

Frumusețea începe din interior! Pielea frumoasă începe cu LACTOFILTRUM! Milioane de femei în lume zilnic folosesc produse cosmetice pentru îngijirea tenului. Dar nu toate cunosc că frumusețea pielii în mare măsură este determinată de starea intestinului. Acest fapt a fost confirmat de dermatologi și cosmetologi din toată lumea. LACTOFILTRUM-ECO este un produs inovativ cu acțiune la nivel intestinal, avînd 2 componente active de origine naturală.

1.LIGNINA – un enterosorbent cu o capacitate de absorbție de 2500 de ori mai mare decît cărbunele activat. Lignina elimină din organism toxinele ce se formează în intestin și cele provenite din exterior, care duc la “îmbătrinirea” pielii: cholesterol, acizi biliari, histamină, endotoxine de origine bacteriană si virală, medicamente, alergeni, metale grele, nitrați etc.

2.LACTULOZA- un prebiotic, care crează condiții ideale pentru creșterea și dezvoltarea microflorei intestinale benefice, totodată inhibă microflora patogenă, oprește procesele de putrefacție și amelioreză funcția intestinală.

Studiile dermatologice au demonstrat că la 80% de femei care au urmat 4 săptămîni de LACTOFILTRUM pielea a devenit mai curată, mai tînără, recăpătînd prospețimea și frumusețea ei naturală.

LACTOFILTRUM- un intestin sănătos, o piele frumoasă!

Cum lucrează?

Elimină toxinele și alergenii

Grație compoziției sale cu sorbent, absoarbe substanțele negative

Normalizează microflora intestinală

Grație lactulozei din compoziție- prebiotic, favorizează creșterea și dezvoltarea bacteriilor favorabile organismului

Normalizează efectele de apărare a pielii

Grație funcțiilor sale complexe

1
5 motive de îmbătrînire prematură a pielii

1. TOXINELE ȘI ALERGENII

Toxinele și alergenii se acumulează treptat în organism. Motivele sunt următoarele: utilizarea necontrolată de medicamente (antibiotice, antipiretice); produse alimentare care nu corespund standardelor (animale hrănite cu antibiotice și hormoni; hrană vegetală cu nitrați sau pesticide); utilizarea apei clorurate, intoxicații alimentare, boli infecțioase la nivelul tractului gastrointestinal. Principala sursă de endotoxine este intestinului, în special cînd echilibrul microflorei este perturbat. Atunci predomină procesele de putrefacție cu eliberarea substanțelor toxice, care se absorb în sange și se depun în straturile profunde ale pielii.

Care este pericolul?
La suprasarcina toxică a pielii țesutul conjunctiv este afectat cel mai mult, astfel încât pielea își pierde elasticitatea, devine mai groasă, își pierde rezistența la acțiunile externe, apar erupții cutanate și prurit.

Ce de făcut?

Încercați pe cât e posibil să excludeți motivele menționate mai sus și să faceți cure de detoxifiere. Soluția modernă inovatoare este Lactofiltrum® cu dublă acțiune asupra organismului: elimină toxinele și alergenii și restabilește echilibrul florei intestinale și a pielii. Ca rezultat, restaureză prospețimea, tinerețea și frumusețea naturala a pielii. Dermatologii sunt convinși că un intestin sănătos însemnă piele frumoasa!

2. RADIAȚIA ULTRAVIOLETĂ

Radiațiile UV (razele solare) accelerează mult îmbătrânirea pielii și cresc riscul de tumori. Sub influența luminii solare celulele pielii trebuie să lucreze în condiții de stres oxidativ, apar tulburări în structura lor, în aparatul genetic. Pielea se îngroașă, își pierde elasticitatea, apar ridurile.

Care este pericolul?
Până la 20 - 30 de ani începe hiperpigmentarea pielii, apar primele riduri. În perioada 30 - 40 ani apare tonul gălbui a pielii, riduri vizibile în mod clar,pe față pot apărea desene vasculare sub formă de “paianjen” sau “steluțe”.
După 40 de ani procesul de îmbătrânire este și mai rapid – scade tonusul și elasticitatea pielii, ridurile se adîncesc și se extind în jurul feței, se dezvoltă îngroșarea focală a pielii.

Ce de făcut?

Utilizați protecție solară, nu numai în timpul verii, dar și primăvara și toamna. Vara nu vă bronzați în timpul activității solare ridicate, între orele 12.00-16.00.

3. DEFICITUL DE UMIDITATE

Conform datelor științifice, pielea umană 70% constă din apă și are nevoie de umiditate constantă. Idea că consumul excesiv poate compensa cantitatea de apă pentru a hidrata pielea este o concepție greșită.

Care este pericolul?
Deshidratarea pielii duce la o descuamare puternică, senzație de constricție, apariția ridurilor - toate acestea accelerează procesul de îmbătrânire.
Pielea deshidratată are structura defectată , astfel încât nu este suficient doar să fie spălată cu apă, este nevoie de substanțe care captează și rețin moleculele de apă.

Ce de făcut?

Folosiți creme hidratante. Acestea sunt împărțite în trei tipuri. 1)Care reduc pierderea de apă – pe bază de vaselina – crează o peliculă de protecție pe suprafața pielii, care inhibă pierderea imperceptibilă de apă.,
2)Hidratantele - bazate pe glicerol - sunt substanțe higroscopice, care captează și rețin moleculele de apă în straturile superficiale ale pielii.
3)Crème Biodermoactive- restabilesc stratul cornos și sporesc protecția împotriva deshidratării.

4. STRESUL (EMOȚII NEGATIVE)

Starea psihică a omului este unul dintre principalii factori de sănătate. Stresul duce la tulburări ale sistemului nervos, ce se reflectă asupra starii pielii și a înregului organism.

Care este pericolul?
Ridurile, ten de culoare gri-închisă , fisuri non-vindecabile uscate.

Ce de făcut?

Nu lăsați emoțiile să vă domine. Zîmbiți mai des, amintiți-vă că emoția este în primul rând atitudinea Dvs față de un eveniment (situație). Pentru a schimba emoția, este necesar să priviți lucrurile din alt punct de vedere . Atunci când este dificil, beți o ceașcă de ceai cu menta sau balsam de lamaie sau luați câteva picături de un sedativ usor - tinctura de valeriană, bujor. Este foarte eficientă gimnastica respirațorie: inspir rapid prin nas (3-4 sec) și expir lent prin gura de durată lungă ( 7-8 sec)

5. FUMATUL

Fumatul reduce turgorului (elasticitatea) pielii, vasele de sange devin fragile, oxigenarea și nutriția pielii suferă dramatic!

Care este pericolul?
Schimbarea ireversibilă a tenului - pielea capătă culoare gri, pigmentată, apare edemul , plasă vasculară, pielea zbîrcită atîrnă liber.

Ce de făcut?

Unica soluție este renunțarea la fumat, sau reducerea numărul de țigări pînă la 1 - 2 pe zi.

2
Dermatita atopică

DERMATITA ATOPICĂ

Dermatita atopică sau eczema este o boală cronică recidivantă a pielii de origine imuno-alergică care se caracterizează printr-o varietate de erupții cutanate, prurit, senzație de arsură. Eczema la copii este mai frecventă decât la adulți. Există diverși factori, interni și externi, care pot duce la eczemă. Factorii externi includ o varietate de acțiuni chimice, mecanice și termice. Factorii interni includ boli ale tractului gastrointestinal, ficat, rinichi, endocrine, sau a sistemului nervos. Pielea uscată, mâncărimea puternică a pielii și erupții pe ea sunt principalele simptome ale dermatitei atopice.

Localizarea frecventă a leziunilor: fața, gâtul, partea de sus a torsului, zona genunchiului și cotului, suprafața dorsala a palmelor Atunci când medicul a diagnosticat dermatita atopică, tratamentul implică utilizarea locală a hormonului corticosteroid și antihistaminice. În cazurile severe, se folosesc antibiotice.

Pentru a evita complicațiile, este nevoie de tratament complex. În primul rând, se indică „dieta de eliminare“, sunt excluse din alimentație produsele alergice: lapte, ciocolată, cafea, fructe citrice, pește, miere, nuci, ciuperci, fructe de pădure (căpșună, zmeură, coacăză, etc.).

Tratamentul implică în mod obligatoriu detoxifierea (enterosorbție) pentru a elimina alergeni din organism. Locul principal de penetrare a alergenilor în organism este mucoasa intestinală. Tulburările digestive și de protecție a mucoasei intestinale, aparute pe fon de disbaterioză, contribuie la penetrarea excesivă a alergenilor în organism și formarea unei sensibilizări durabile și stabile. Tratamentul complex al dermatitei atopice include și corecția disbacteriozei intestinale care va proteja organismul împotriva pătrunderii de alergen și agravarea bolii.

Pentru curățarea corpului se folosesc enterosorbenti. Astăzi, unul dintre sorbenții de înaltă calitate, este lignină, parte componentă a «Lactofiltrum». După curațarea organismului de toxine și alergeni, este necesar de a restabili echilibrul microflorei, cu ajutorul prebioticelor. Prebioticele reprezintă mediu nutritiv care ajută la creșterea și dezvoltarea propriilor bacterii benefice ale organismului. Cel mai cunoscut prebiotic este lactuloza, de 50 de ani utilizată în medicină pentru a stimula creșterea de bifidobacterii și lactobacili. Lactuloza de asemenea, a fost inclusă în «Lactofiltrum» în calitate de prebiotic.

Lactofiltrum ® este binevenit în dermatita atopică, avînd urmatorele efecte:

• adsorbția de toxine și alergeni;

• întărește sistemul imunitar prin restabilirea echilibrului microflorei intestinale;

• Prevenirea infecției prin normalizarea automicroflorii pielii.

Diferite erupții cutanate, senzație de arsură și uscăciune a pielii, pruritul puternic – sunt simptomele sugestive pentru dermatita atopică. La apariția lor se recomandă consultația medicului-dermatolog pentru a preveni complicatiile bolii și a îmbunatați eficacitatea tratamentului.

3
Lactofiltrum sau cărbune activat

Lignina sau cărbune activat? Cerul și pământul!

Lignina hidrolizată este un polimer natural de origine vegetală obținută prin prelucrare adîncă a lemnului de conifere. Potrivit experților, este unul dintre cei mai universali enterosorbenti, datorită proprietăților sale de absorbție, detoxifiere și de regenerare. Lignina are o mare capacitate de absorbție, avînd o suprafață interioară dezvoltată, dar și diferite grupări chimice active în structura macromoleculelor sale. Aceasta permite de a lega și de a elimina în mod natural gazele, alcaloizi, celulele bacteriene și produsele lor metabolice, toxinele exogene și endogene care pătrund în tractul gastrointestinal, colesterolul, bilirubina și substanțe biologic active - serotonina, histamina etc

Mai mult decât atât, lignina regenerează biocenoza intestinală, îmbunătățește schimbul de lipide, normalizează nivelul bilirubinei, reduce concentrația de toxine în plasma sanguină, crește numărul de leucocite, concentrația de imunoglobulină A, accelerează procesele de recuperare a organismului, stimulează vindecarea eroziunilor mucoasei intestinale.

Lignina este non-toxică și nu formează compuși toxici în organism, stimulează peristaltismul și este complet evacuat din intestin.

Lignina hidrolitică are o gamă extrem de largă de aplicații în domeniul medical: curațarea organismului de alergeni, toxine, agenți patogeni (virusuri, bacterii, ciuperci), refacerea microflorei normale a tractului gastrointestinal; in alergodermatoze, disbacterioza intestinală provocată de utilizarea necontrolată a antibioticelor, în bolile inflamatorii ale tractului gastro-intestinal și pentru prevenirea intoxicațiilor în cazul condițiilor nocive de muncă.

Care este diferența între lignină și cărbunele activat?

1. Capacitatea de absorbție a ligninei este de 10 - 20 de ori mai mare decât cea a cărbunelui activat (iar sorbția de E. coli este 2500 de ori mai mare!) Prin urmare, în perioada acută doza Lactofiltrum este 6-9 comprimate pe zi, în timp ce doza de cărbune activat este de 80-120 tablete.

2. Lignina nu lezează mucoasa tractului gastro-intestinal, și poate fi recomandată pentru utilizare pe termen lung, spre deosebire de cărbune activat, care poate provoca eroziuni la nivelul tractului gastro-intestinal, iar tratamentul se limitează la cel mult 10-14 zile.

3. Lignina din Lactofiltrum în virtutea structurii sale, elimină perfect gazele și ameliorează flatulență, în timp ce cărbunele activat nu poate face față în această problemă.

4. Lignina este nu doar enterosorbant, studiile științifice arată prezența efectelor imunostimulator, antiinflamator și antiviral.

5. Lactofiltrum are acțiune dublă, îmbinînd efectele ligninei și lactulozei : lignina curăță și detoxifică, iar lactuloza restabilește echilibrul microflorei. Cărbunele posedă numai efect slab absorbant.

4
Lactofiltrum vs constipația

LACTOFILTRUM vs CONSTIPAȚIA

Aproximativ 30% dintre femei au ocazional sau în mod constant probleme cu scaunul. De aceasta boala neplacuta suferă, desigur, și bărbați, dar femeile , în special cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani, se adresează cu această problemă la doctor de 6-8 ori mai des decât bărbații.

Constipația începe treptat, nu este însoțită de dureri sau de temperatură ridicată, în plus, este considerată o problemă extrem de delicată, pentru a vorbi despre ea. De obicei, majoritatea femeilor la început nu observă că golirea intestinului nu se produce în mod regulat, și bat alarma doar atunci când situația scapă de sub control.

Cu toate acestea, există cinci trăsături care trebuie să vă pună în gardă.

1.Dispoziția proastă. Studiile științifice din Irlanda au arătat că 95% de serotonină, supranumit hormonul fericirii, este produs în intestine, și doar 5% - in creier. Cînd intestinul funcționează prost, el nu poate produce hormonul în cantitatea potrivită. Ca consecință - stare depresivă, oboseala si iritabilitate.

2.Starea nesatisfăcătoare a pielii. Starea intestinului determină starea pielii, constipația duce la scăderea elasticității pielii, schimbarea culorii, hiperpigmentarea ei, apariția erupțiilor cutanate, pruritului. O vizita la dermatolog cu siguranță, va începe cu întrebări despre regimul alimenar și existența problemelor cu scaunul.

3. Absența stării de ușurare. Constipația duce la excesul de greutate, absorbția slabă a nutrienților din intestinul inflamat și ca rezultat - dorinta constanta de a mânca. Starea de ușurință poate fi atinsă numai prin curățarea regulată a intestinului.

4. Dereglarea somnului. Încă în 1974 oamenii de stiinta au descoperit ca somnul sănătos revigorant este influențat de melatonină- hormon care este produs în intestin . Lipsa acestei substanțe duce la tulburări de somn, și, prin urmare, organismul nu se pot relaxa.

5. imunitate redusă. Este constatat că 70% din totalul celulelor imune se găsesc în mucoasa intestinală, și că acestea creează un system specific imunitar care protejeaza organismul uman de microbii potențial periculoși. Problemele intestinale amenință să scadă rezistența întregului organism la acțiunea bacteriilor patogene.

Deci, toate cele cinci manifestări ale constipației sunt desecretizate! Cum putem lupta cu inamicul?

În primul rând, trebiue să ne păzim de soluțiile care promit „rezultate imediate“. După astfel de intervenții nepoliticoase și arogante în viața organismului vor apărea inevitabil balonari, crampe, nevoia bruscă de a vizita toaleta, dar cel mai neplăcut că laxativele de origine sintetică nu restabilesc digestia dereglată, dar pot duce la dependență și chiar atonie intestinală.

Ajutorul pentru sistemul digestiv ar trebui să fie moale și eficient. Complexul modern inovativ Lactofiltrum, compus din lignina și lactuloză nu cauzează simptome dureroase și dependență, și cel mai important – este capabil să restabilescă și să mențină funcția intestinală naturală, fără efecte negative Lignina, un adsorbant natural unic, elimină substanțele nocive formate în intestin ca urmare a constipației. Lactuloza normalizează scaunul, avînd un efect laxativ usor. În plus, lactuloza stimulează creșterea și dezvoltarea microflorei intestinale benefice, inhibă creșterea florei patogene, oprește fermentația și putrefacția în lumenul intestinal.

Studiile au arătat că un curs de 4 saptamani de Lactofiltrum la 80% dintre femei restabilește ritmul normal al intestinului, elimină constipatia, reîntoarce prospețimea și aspectul sănătos al pielii și reface frumusețea ei naturală

Lactofiltrum-un intestin sănătos, o piele frumoasă!